Scan week 6 tak nampak janin ,, nampak kantung sahaja.

Saya nak tanya dan nak taw normal ke doktor scan 6 week x nampak lagi cuma nampak kantung sahaja dlm rahim..? Doktor suruh repeat scan 31/1/2024 lagi...risau pulak klau x nmpk apa2 dlm kantung :(

6 Balas

saya bru scan klmarin 10week 4day, nampak kantung je,tpi tak sure lh dr scan trlalu cpt tak smpi pn 1minit..next scan 2minggu lagi..risau sgat😢

2mo ago

klau nk scan cntik btter g swasta.. sbb klau kk xcntik sngt scan ny