kos bersalin di ppum

Saya nak Tanya, berapa kos kalau bersalin secara normal di hospital ppum?

3 Balas

maaf saya tidak dapat membantu puan dan menjawabnya..sebab saya tiada pengalaman bersalin di sana .. apa yang boleh saya suggestkan.. better puan col ppum sendri atau email ppum untuk tahu kos bersalin di sana sepertimana puan kehendaki.... jika puan tuggu respon di sini sangat2 lambat untuk terima jawapannya..tp sy cuba bantu puan utk up status ni..harap jika ada yang nampak boleh share ttg maklumat ini..mg d pmudahkan segalanya..aamiin

Hi dear. Dah bersalin ke? Berapa kos bersalin dekat PPUM? Hope mommy and baby fine ❤️