Kos bersalin

Hi mummies semua...nak tanya berapa kos bersalin ye selalu nya? Ada tak yg bersalin di PPUM? Nak tau kos sebab first time.

1 Balas

PPUM tak pasti tapi aritu saya bersalin di UKMSC (specialist Centre di UKM, sebab ada kes), emergency czer, 3 hari 2 malam di ward seorang, 10k+.. Which is cheaper than DEMC. If memang plan dan tak ada masalah, boleh try check Andorra.. Try buat check up kat situ. Situ pun affordable juga for normal tapi kalau ada kes macam saya aritu. Memang dorang tak ambik.