Makanan Baby

Saya nak tanya berapa bulan baby boleh makan buah ? Maaf saya bertanya sbb sya first mom and tak lama lagi anak nak masuk 6 bulan

7 Balas

kalau sis nak selamat slow ii belajar guna puting buah , then lama ii betul ii pandai kunyah hadam baru bagi buah potong ii makan sendiri .. baby dh pandai makan kalau tercekik dia tahu nak betulkan sendiri .. tapi perhatikan jugak

sis boleh join group hbfm kt facebook. kt sana banyak sangat ilmu tentang pemakanan baby

start dr 6bulan baby dh boleh mkn. buah naga, epal, avocado, etc

First day dah boleh bagi makan😊

11mo ago

Saya jawab direct on Puan @Ain Sofia's question.

solid fud 6 bulan keatas

6bulan da boleh bg da

11mo ago

ohh ya ke okay²

6months