BAYI 5 BULAN BERAK CAIR AIR SAHAJA

BAYI 5 BULAN BERAK CAIR HANYA AIR SEHARI TAK LEBIH 3 KALI TAPI SEBELUM NI BABY SY BERAK SEHARI SEKALI ATAUPUN 2 HARI SEKALI ADAKAH BABY SAYA CIRIT BIRIT ? SELEPAS TUKAR SUSU LACTOGEN BABY SY SELALU KENTUT TERBERAK SIKIT JUST TAHI KAT LUBANG BUNTUT YG SNGT KERAP SEBAB TAK SESUAI SUSU KE ? #pleasehelp #firstmom

BAYI 5 BULAN BERAK CAIR AIR SAHAJA
2 Balas

dlu sy pon guna susu lactogen baby kuat berak pastu taik pon jadi cair MCM nih setiap KLi minum susu dia berak tukar dupro alhamdulillah sesuai sampai sekarang

might be. last time kenapa tukar susu? klu sbb poo sehari sekali or 2 hari sekali is normal. unless poo dia keras

8mo ago

sblm ni pakai dupro kerap bkahak