susu fm untuk bayi sembelit

Boleh cadangankan sy susu untuk bayi 3 bulan sembelit? Baby sy sejak lahir minum dutch baby, dan berak kerap, tetapi nak masuk 3 bulan ni dia dah mula kurang berak 2/3 hari sekali. Tahinya juga berketul tak seperti sebelum ini.

6 Balas

Ikut badan bby tu sis susu ap yg sesuai dgn perut dy so sis kena cuba susu mna yg sesuai dgn bby sis.. jika xsesuai tukar lg.. sy dri susu mahal tukar smpailah ke susu murah Alhamdulillah sesuai dgn susu murah ☺️

Frisolac..ank sy pow mcm ank sis..mule2..dupro dumex..berak sembelit..last2 tukar frisolac..ok..alhamdulilah

Mamex cherish..

Mamax Cheris

Mamex cherish

dupro