Baby tak berak 2 hari normal ke ? fully fm

Salam mommy semua, nak tanya normal ke baby 2 bulan fully fm tak berak dah 2 hari? tak meragam, perut pun lembut..kerap juga tukar pampers sebab kencing banyak..macam ni normal ke ? selalunya dia berak 2@3 hari sekali..ni dah 2 hari tak berak..ada yang tahu tak? saya risau 😔

1 Balas

Anak sy mmg 2 hri skli bru berak. Sy pnh bw prgi klinik sbb 3 hari x berak. Smpai klinik terus berak. Fully fm jg. Dr ckp klau x meragam, perut x keras, ok je. Tp. Klau puan risau, better ke klinik. Ank sy mmg kuat kencing jg. Berak xpnh lg keras, xpnh cirit. Berak normal, time berak pn x nangis. Check semua xda luka or apa lepas berak. Cuma klau berak, mmg byk