3 bulan baby berak kerap

hai. anak saya 3bulan. sebelum ni berak sehari hanya sekali dua. tapi sejak seminggu ni dia berak hampir cecah 9kali sehari. baby mix fm + bf. najis normal, tak merengek atau menangis. aktif je. bontot pun tak melecet sebab selalu letak ubat . tapi kerap sangat berak risau betol.siapa ada pengalaman ye

2 Balas

dia berak sikit2 ke berak banyak2 setiap kali berak tu? mcm baby saya, kalau hari yg dia kerap berak, sikit2 je dia berak.. tapi kalau hari yg dia berak sekali atau 2 kali mmg sekali pretttt je terus penuh pampers dan bocor..

dah tukar susu, pun sama jugak.