Stokin

Saya nak tanya baby sampai berapa bulan ye kena pakai kan stokin? please share ibu2. Kalau sarung tangan sebelum habis pantang lagi saya dah tak pakaikan biar jari2 dia belajar membuka dan megenggam.

5 Balas

Pakai malam sja sis...atau tengah keadaan sejuk...sebb yg penting kuku dia tu potong..takut nati dia garu muka...kena mata kesian nati luka

Depends on baby sis. Baby sy sampai umur 5 bulan sebb kalau sy tk pakaikn kaki dia sejuk sangat.

Siang time panas2 tu blh je buka..mlm lps mandi kul 6/7 mcm tu br start pakaikan semula

Sy habis pantang x pkai dh... Klau mlm je pkai sbb sejuk

4bulan dah tak pakai