Zincofer??

Salam nak tanya.kalau dah ambek zincofer.mcm acid folic,vit b complex,iron tablet dan ascorbic acid perlu ambek jugak ke?#seriusnanya #ingintahu

6 Balas

Dalam zincofer dah ada semua di atas. Boleh double check dekat details tablet tu. Zincofer antara ubat yang lengkap. Semua tu tak perlu dah kalau makan zincofer

1y ago

ok baik sis tkasih

Klau dr sy suruh continue folic acid wlaupun dh ad dlm iron supplement. Terpulang n berbalik pd dr jgk.

dlm zincofer ada vitamin B9 (folic acid), vitamin B12, iron, zinc and vitamin B6

1y ago

kiranya yg sy list vit²4jenis tu xpayah ambek dh kan

tak payah dah sis, zincofer dah cukup. vit lain2 tu boleh letak tepi, hehe

1y ago

sma2, saya rasa makan zincofer okey dri iron, iron dgn vitamin lain tua bau dia tak tahan betul🤭

Doc x bg makan dah folic acid biase tu kalo dah mkn zincofer

1y ago

Sy x amik.. sy lupa nk bgtau nurse.. next checkup masuk 5 bln bru nk consult doc vit ape yg sesuai..

kalau doctor x bagi x perlu

1y ago

xperlu amek folic acid dah