Pampers anak

Saya nak tanya, anak saya berat tak sampai 8kg, pakai pampers drypers size L yg utk 9kg ke atas sbb pakai M dia poo poo bocor & ketat. betul ke cara tu? Ke cutting drypers tak sesuai dengan anak? Sy confuse nak tukar pampers atau ape sebab size L tu utk 9kg ke atas tp anak pakai size M dah ketat walhal berat tak sampai 8kg lg 😂

6 Balas

anak sy pun 9kg tembam bahagian peha sy pakai diapex serasi sgt. kalau Huggies cutting kecik cepat bocor. kalau pet² kulit jd kering. tapi molfix pun elok jgk.