Cadangan Pampers

Assalamualaikum. Ada tak kat sini yang anaknya berat around 7.8kg +- dan kurus ja ? Nak tanya, guna pampers apa dan size apa ya ? Sebab pampers2 yang saya guna semua senang bocor. Tak sure sebab salah size atau jenama tak ok. Sekarang anak guna size M. Pampers yang dah pernah guna dan bocor (bila anak kencing dan duduk akan bocor) Drypers Pants, Ichi Pants, Mimora Pants.

1 Balas

Every brands cutting size tak sama tau walaupun anak pakai size M. Macam anak saya pakai petpet size M. Tapi huggies size L.