pempers yg tak sng bocor bila poo poo

sebelum ni pakai pet pet dr new born bila nak masuk 3 bulan ni 7kg pakai size M mcm sng sngt bocor 2 /3 jam sekali tukar pempers ..kalau poo poo wlupon bru je pakai pempers tu tetap bocor dekat celah peha ..ingt nak try genki pants agak2 okey tak?

2 Balas

sy pakai apple crumby , so far mmg xpernah bocor even tak tukar langsung time waktu malam sbb anak jenis tidur sampai ke esok so sy xtukar la pampers dia.

saya pernah try and okey