pampers yg sesuai

Hi moms semua , ank sy 3 bulan dia panjang tp kurus .. sy buntu nk cri pampers yg sesuai utk dia . size s pinggan longgar tp kt peha ketat . smpai merah2 celah peha dia . dah pkai drypers , genki n cutie dry . ambik size M oke kat peha tpi pinggan longgar sangatt. ambik size s pinggan longgar jgk tpi ketat kat peha . cutiing pampers yg mna ye sesuai ? means panjang cutting dia . tenkiuu moms 🫶🏻

1 Balas

Awak pakai pampers jenis pants ke tape? Kalau tape kn boleh adjust size kt pinggang die tu.