Pampers anak

Saya nak tanya, anak saya berat tak sampai 8kg, pakai pampers drypers size L yg utk 9kg ke atas sbb pakai M dia poo poo bocor & ketat. betul ke cara tu? Ke cutting drypers tak sesuai dengan anak? Sy confuse nak tukar pampers atau ape sebab size L tu utk 9kg ke atas tp anak pakai size M dah ketat walhal berat tak sampai 8kg lg 😂

6 Balas

anak saya pakai huggies senang sgt bocor, yg drypers pulak cutting kecik, lpastu cuba molfix sometimes okay sometimes rasa lembap² dkt seluar and rupanya dia nk pakai pampers murah je😂 jenama wonderpants, walaupun org bnyk memilih jenama tpi sbnarnya wonderpants sarung mmg best long last, cutting pon okay. sis kne try n error ikut pada anak juga