Hai semua

Saya nak tanya adakah dalam ni pernah buat test Upt sebelum masa haid double line? then 3 hri sblm priod kuar spotting darah x banyak,kdg ada kdg tiada..bila tlalu bnyk prgrkn drh kuar tpi wrna cklt.. slps tu masa haid darah x kluar bbrapa hri.. maaf btnya saja

2 Balas

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya...xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉.

try check upt. klu positive, line kedua blur sikit. goodluck sister ☺️