BATUK

Saya nak tanya ada tak sesiapa dekat sini yang pernah alami batuk berpanjangan sepanjang pregnant? Dia kira batuk yang lame tapi kkdang ada kkdag tak ada.. Ada petua tak nk legakan batuk nih selain ambil ubat klinik..Dh puas minum air suam tapi still sama jugak.. kkdang batuk smpai rasa nak muntah...??

1 Balas

Cuba minum air teh o panas+daun pudina.. Tapi jgn minum selalu, takut hb low pulak hehe.. Sediakan mandian cfbath dari tasneem khas utk selsema batuk kahak dan demam in shaa allah membantu..