Gatal Badan

Saya nak tanya ada tak ibu2 yang prengant mngalami macam sya gatal2 miang badan petang smpai ke malam. Ada tukar sabun mandi utk snsntif skin tpi still sama jugak gatal yang teruk gosok2 je sbb tkut bisa kuku jdi kudis?ke mmg pmbawakan semasa hamil ye.

1 Balas

Sy pun sama.. Kdg tgh tido tu sedap je menggatu.. Sedar2 je eh eh dh knp ni garu2... Katanya sbb kulit kita kering dan tgh stretch tu sis... Cadangan mak sy pakai losyen utk bg lembab dan kurangkan gatal