Kena gatal2 satu badan

macam mna nk buat ye gatal2 1 badan.. da pegi klinik bg ubat sapu n ubat makan.. still x jalan.. gatal2 x hilang.. gatal2 dia mcm mencucuk cucuk n miang gitu gatal dia sampai tak boleh tido malam.. #26weeks

2 Balas

Beli Suu Balm body lotion di pharmacy atau watsons. Sy ada eczema dan pregnant 24weeks, sy guna lotion ni setiap kali rasa gatal. Rasanya sejuk dan pedas di kulit ❄️❄️❄️ Sy pun guna sabun mandiannya juga. Bahan-bahan selamat untuk ibu mengandung. 😊 Tapi, apa-apa pun dapatkan nasihat pharmacist atau doctor sebelum beli.

Risau lak, saya awal tri hari tu, saya gatal2 smpai garu, berdarah and skrg tinggal parut. hehe ni tri2, okey dah, kdg je malam2 rasa miang, mcm semut gigit pun ada, hehe, tapi tak de garu sngt. Takut datang balik jee