Baby tak nak bedung

Hi, saya nak tanya, ada ke kat sini baby dia tak suka dibedung dari lahir sampai lah hari ni, hari ke 24? Aigoo. Saya dah cuba bedung tp anak saya meragam, muka merah minta dilepaskan. Bila dah lepas, dia lega. Hmmm.

2 Balas

mmg byk kan baby zaman skrg tak suka dibedung. anak saya dulu pun mcm tuh, sampai org tua ddiam bedung time saya duk bersiap, konon ingat saya tipu kot kata dia taknak bedung, last tgok nges. baru percaya . tapi tuh la, bila tak bedung jenis cpt terkejut + terjaga pula.

1y ago

Samalah. Orang tua dgn mertua saya tak percaya. Bila depa buat, barulah tahu. Haah cepat terkejut. Tp dah bedung, dia tak suka. 😂

sme.. sye x bedung tgn..

1y ago

Betul tu. Kalau tak bedung tangan dia okay. Kalau bedung semua dia gelisah muka sampai merah.