Tak bedung tak pa ka ?

Kalau tak bedung baby tak apa ka ? Sebabnya baby saya ni tak suka dibedung. Dia macam rimas sbb tak boleh nak mengeliat . Kalau pakaikan bedung, tak sampai 5 min tercabut😅

1 Balas

Baby awak berapa bulan? Macam baby saya dulu, awal juga dia taknak dibedung. Start dari nak masuk 2bulan. Bagi saya takpe, kalau baby awak selesa. Bedung ni untuk bagi baby tidur dengan lebih lena. Bukan untuk luruskan kaki ke apa yee. So if baby tak meragam, senang tidur, then should be okay.