Makan sayur tak di masak

Saya nak tanya. Ada kawan ckp awal kehamilan tak boleh makan sayur yg tak dimasak. Betul ke? Mcm subway tu tak boleh lah ye? Sbb saya jenis takde selera makan nasi. Dia kata dia tak berani nak makan sayur tak masak awal awal ni jadi saya pon waswas nak makan jugak. Saya sampai join live klinik klinik kat tt and tanya soalan ni tapi semua kata boleh takde masalah. Now saya 9w4d pregnant.

3 Balas

makanan mentah tak masak elok yang tak boleh.. sayur salad campur xde masalah jnji sayur dibasuh bersih..

sayur takde masalah. yg tak boleh lauk2. telur ke daging ke ikan ke ayam ke dan semua adik beradik dia