Tak makan sayur

Hii..nak tanya ada tak mummy2 kat sini yang jenis tak makan sayur ye? Sebab saya jenis yang tak makan sayur. Mcm mne ye? Paksa jugak ke untuk makan? Risau pulak baby tak sihat kalau tak makan sayur. Kandungan saya baru 11 minggu. Huhu. Tq 😊

2 Balas

Saya pun tak makan sayur. Sekarang 26 weeks tak pernah makan sayur langsung. Saya ada masalah hb rendah juga 9.2 je. Ubat dr bagi pun saya tak makan sebab besar. Tak reti nk makan ubat. Redho jela apa yang jadi hm

hi. saya pun susah and memilih makan sayur. tapi, saya ada low hb and gdm pula. buat masa ni, saya boleh makan salad je 😂 cari sayur yang senang awak nak makan 🥺