Ada beza ke ?

Saya nak tanya , ada effect yang berbeza ke kalau pakai baju tshirt biasa dengan baju longgar masa mengandung ? MIL saya kata risau budak sempit dan tak selesa bila dalam perut . Betul ke ?

31 Balas

Ada org suka pkai ketat tnjuk bby bump. Tpi sy mcm segan, if baju yg dh ketat tu dok pakai dlm umh je. Kalo kluar or check up msti pkai blouse yg longgar. X selesa org dok pndg2 kita lgi2 org tua.

4y ago

Saya pakai baju yg besar dah . Tu pasal mentua siap cakap tak macam orang mengandung 😅 . Sebab perut kecik kan .