packing baju baby

Saya confius nak packing baju baby g spital.. bila masa nak pakai rompers, bila masa pakai baju yg lubang2 kecil, bila masa nak pakai tshirt lengan pendek lengan panjang, dan yg suit lengan panjang skali sluar tu masa bila? Boleh tak ibu2 share apa beza baju2 baby ni? 1st time nak packing baju baby.. kat labour room nanti, nurse minta apa ye utk baby? Mohon ibu2 tolong share pengalaman..

1 Balas

seeloknya baby baru lahir baju berbutang depan dan lengan panjang. senang nak pakaikan. rompers tu pakai masa baby kat rumah nanti. yg penting pampers kena bawa dgn tisu basah. kain lampin utk bedung.

4y ago

Ok terima kasih 😊