Baju Tshirt Preggy

Mommiesss~ nak tanya, kedai online mana yang jual mur2 baju tshirt untuk pregnant mom. baju yang senang pakai terus tak payah gasok sebab sy tak suka pakai blouse.. kat shopee banyak blouse

6 Balas

tiktok banyak sis tshirt baggy , sis search jee . saya pun takde beli or pakai baju mengandung . lebih selesa bertshirt seluar jee kemana mana

beli dkt tiktok. baju jenis baggy. sy sendiri tak suka pakai blouse or dress. kebanyakan baju sy jenis baggy atau oversize 😁

ibumanja , summerglitz dkt shopee, harga berpatutan. plus size pun ade. sye suke beli kt situ.

sy beli kt aeon...bahagian scarlet maternity..ada juga beli online

Saya suka baju/blouse dalam shein

shopee banyak jual