Ada beza ke ?

Saya nak tanya , ada effect yang berbeza ke kalau pakai baju tshirt biasa dengan baju longgar masa mengandung ? MIL saya kata risau budak sempit dan tak selesa bila dalam perut . Betul ke ?

31 Balas

kalau akk nak MIL akk okay dengan akk , ambil je lah teguran MIL tu. pakai je baju longgar. bagi dia nampak kita akur dengan dia. nanti kita tak ikut lain jadinya. lagi pun dia tegur maknanya dia sayang akk and cucu dia... apapun, MIL tegur tak semestinya betul dan tak semestinya... kita just ikut je apa dia nak. janji tak langgar syariat Dia.. mana yang bagi kita still baik... ikut je lah ye.. apapun, wallahualam..