ubat supliment untuk awal kehamilan

saya nak tahu mana mana ubat yg bagus untuk saya,saya terhidrasi teruk,pitam dan muntah muntah,ada tak ubat tambahan untuk tenaga?

6 Balas

No need suppliment mommy. Just drink plenty of water. Enough rest & sleep. Don't skip meal & acid folic. Take a good & healthy product such as fruits & vege. Be strong mommy.. U can do it. 💪💪💪

4y ago

U're most welcome..

tq,sye dah dpt ubat dengan masuk air,naseb tak kena tahan,tahan air dlm bdn teruk doc kata

Tak payah la ambik ubat2 supplement..kecuali atas nasihat doktor sis..

Kena minum air masak byk2. Klu masuk air dlm bdn pon x cukup doctor sy ckp.

Air masak jgn skip. Kalo terok g je klinik nt dpt ubt

Mkn buah2 mcm limau n tembikai.