Ubat untuk muntah

Hi Mummy nak tanya ade ke ubat atau pill untuk stop muntah. Sekarang 7 weeks pregnant, muntah dan pening teruk. Kerja cikgu preschool so tak boleh nak pegi kerja pun. So kalau ade ubat boleh tolong advise pls.

2 Balas

ada, boleh mintak kat kk atau cari kt farmasi.. inform pharmacist kita pregnant.. tp ada setengah org mkn ubat xjadi apa..cm saya.. mkn ubat muntah terus muntah blk... dua tiga jenis pon xjalan.. last sy makan gula2 mint nk bg tahan loya...

minum 100+ auto hilang rasa loya dan pening