UBAT ZINCOFER

Ada tak mommy kat sini yg makan Zincofer lepastu muntah teruk?

3 Balas

doktor suggest lepas makan zincofer terus baring dan tidur untuk kurangkan mual atau muntah. seeloknya ambil pagi. kalau tak boleh sebab terlalu rasa nak muntah, cuba ambil malam then terus tidur. kalau tak jalan juga, boleh ke kk untuk tukar ubat.. ni apa yg doktor pesan kat saya lah

sy g klinik mnta tukar ubat. bgtau nurse x serasi dgn zincofer. sy dpt obimin bru ok xmuntah.

sis mkn wktu bila? pagi ke mlm?

1y ago

Doc suruh ambik time malam sebelum tidur