Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya nak minta pendapat momies semua.. Bulan December ni saya akan dapat anak angkat (tak sah taraf) so saya plan nak menyusukan baby.. di mana saya boleh consult untuk dapat kan pill hormon untuk Susu badan? Dan berapa Kos pill hormon susu? ? terima kasih

1 Balas

Wslm., sis boleh tanya kepada farmasi atau doktor mengenainya

5y ago

Baik.. esok saya akan ikut BM motnhly check-up.. esok jugak saya akan cuba tanya doktor