Pill Kalsium atau Susu Ibu

Hai mommies semua...nak minta pendapat mana better utk kalsium. Pill Kalsium atau susu utk mommies. Sebab skrg ika muntah minum susu ibu. Mual teruk and selera makan pun xada.

1 Balas

Try mkn pil kalsium mommy. Sama saja kebaikannya. Sy sblm ni x blh minum susu, so sy telan pil kalsium. Bila dah boleh minum susu, sy consume dua2. Susu blh minum yg fresh milk/uht. ☺

5y ago

Ohhh...boleh ye consume dua2. In shaa allah skrg mmg x leyh minum langsung susu...