Pill Motidone banyakkn susu badan?

betul ke Pill Motidone boleh banyakkn susu badan?

Pill Motidone banyakkn susu badan?
4 Balas

Tak pasti puan. Setahu saya nak susu badan mencukupi, kerapkan penyusuan atau perahan 3 jam sekali, minum air kosong secukupnya, makanan seimbang nutrien, be a happy mom, elakkan stress. Pastikan cara penyusuan susu ibu dgn betul.

tak pasti. tak pernah mkn apa2 ubat utk bykkan susu bdn. cuma kerapkan penyusuan kat baby boleh meriahkan susu bdn lagi dan si ibu kena mkn mknan yang berkhasiat.

yq, slaah satu ubt utk tambha susu. ubt yg sma utk tahan muntah

doc yg suggestkn puan ke atau puan.beli sndri di farmasi?

9mo ago

beli di farmasi