5 weeks mom to be

Saya nak masuk 6 minggu. Rasa mual tapi tak muntah. Asyik lapar tapi takde selera makan. Normal ke mommy semua? Siapa macam saya huhu #ingintahu #firstbaby #Helpplease #firstmom

22 Balas

Normal tu. Sy mula2 mcm tu. Tibe kne alahan. Langsung nak makan apa tak slera time tu. Mkn pastu muntah, lapar . Call mak kt kg sampai nangis2 🤣🤣 First mom kan. Tak tau larat ke tak hadap. Alhamdulilah, dah abes dah fasa tu. Hati pun happy je skg 🤣