5 weeks mom to be

Saya nak masuk 6 minggu. Rasa mual tapi tak muntah. Asyik lapar tapi takde selera makan. Normal ke mommy semua? Siapa macam saya huhu #ingintahu #firstbaby #Helpplease #firstmom

22 Balas

Alahan ni ikut org sis. Hehe. Normal je tu. Tp kene paksa makan juga. Kene ada energy

1y ago

Baik awak. Saya makan ringan ringan je. Nasi tak boleh masuk langsung 😚

Sy pun mcm tu. Tp memang kena makan, janji perut x kosong kalau x lg mual

Normal. Sama mcm sy jgk masuk 6 minggu tkda selera nk makan dan mual2.

sy pun sma.. perut lapar tpi bla mkn nsi, mula la loya..😫 btw sy 7w

Mmg mcm tu sis. Pksa la diri mkn sikit... Try n error sian bby

1y ago

Okayy awal terima kasih 😁 saya lalu makan buah je huhu

yg lapar tu betul .kdg x leh tdo sbb rasa lapa betul ya🥹

normal tp kena jugak paksa badan mkn apa2 tau.. nt xda tenaga..

1y ago

Saya ada makan buah buahan, roti, kurma tapi dalam kuantiti siket je. Tak lalu sebab asyik loya 😁

Yeee normal. Apa pun, congrats mommy! 🥰

1y ago

Aww thanks awak! You too ❤️

Normal. Sy sama mcm sis.

Hai sis u da scan ke ?

1y ago

Mana mana klinik yg boleh check 😉