Mommies, saya sedih sangat sekarang ni. Saya tengah sarat preggy 39 weeks 2 days dan suami saya kantoi curang dengan saya.

Saya nak lari dari dia. Saya dah tak sanggup nak hidup dengan dia. Doakan saya kuat ya semua. Biarlah saya bercerai dari terluka macam ni. Doakan saya kuat membesarkan anak saya ya ?

1 Balas

Smoga sist dbri kkuatan,ketabahan dan kemudahan sebelum,semasa dan slpas brsalin..smoga sist dan baby sihat wal afiat dan selamat..☺sist jgn stress dkt nak brsalin nie...biarkan suami sist tu..xpyah fkir sngt...sbab bwt apa kita nak fkir org yg xmnghrgai kita kan...drpd sist fkir dy..sist fkir dulu tntg sist dan baby..doa baik2 sma Allah spya dnbri kkuatan dan prtunjuk..insha Allah...smua ujian yg brlaku ada hkmahnya..sbab sy jga prnah alami prkra yg sma dgn sist...solat isthikarah mnta ptunjuk apa yg sist prlu lakukan smada mmbri pluang atau crai dan mulakan hdup baru walaupun perit drpd trsakiti balik..sy doakan sist dan baby sntiasa dlm lindunganNya..amiin2 ya rabbal alamin😊