kandungan kembar

saya nak kongsi pengalaman... jummat lepas sy scan kndungan sy 7mggu6hari masatu... tapi janin or heartbeat xnampak lg... tp good news sbb nampak kantung ada dua.. kantung mula2 doc ukur kira usia5mggu5hari dan kantung satu lg ukuran 4mggu 2hari..sy x terkejut bila doctor ckp kndungan sy kembar sbb sy pernah terlintas dekat pikiran sy yg sy mngandung kembar sbb sy ada rasa dlm perut sy mcm dah ada bnda bergerak2 masa usia kandung baru 6mggu😅 tp Alhamdulillah darisegi alahan sy tiada masalah cuma rasa penat badan cepat letih sahaja...tggu lg dua mggu utk repeat scan...tp sy nak buka buku merah terus dekat kk☺️ ada x ibu2 mcm sy?

kandungan kembar
1 Balas

Alhamdulillah, diberi rezeki preg twins 🥰 Kata org alahan/morning sickness lagi teruk dari yg mengandung 1 baby. Betul ke sis ?

8mo ago

Alhamdulillah, moga sis & baby baik² sahaja sehingga laa selamat bersalin nnti 🥰