kandungan 5minggu

saya nak bertanya...kalau kandungan dalam 5 minngu scan dah nampak atau belum lagi... saya risau sbb saya scan belum nampak lagi...maaf saya belum berpgalaman

43 Balas

Saya pergi scan ptg tadi . 4 weeks.. mmg x nampak apa la..haha..tp nk jgk tgk keadaan sbb sy ada endometriosis (*well takut gk upt +ve sbb molar pregnancy ke apa)..huhu.. doc suh test lg upt slepas 2 minggu..n kalau nk scan dtg lg masa week 7.