kandungan 5minggu

saya nak bertanya...kalau kandungan dalam 5 minngu scan dah nampak atau belum lagi... saya risau sbb saya scan belum nampak lagi...maaf saya belum berpgalaman

43 Balas

awl lagi..sy pn 5week 7day minggu lepas scan..xnmpk langsung..kosong je..jadi dctr suh dtg bulan 10 nnti scan skli lagi..

Saya scan 6w dah nampak kantung, heartbeat dan baby kecik je.. Depends pada orang tu jugak sis.. Ade yg lambat dan cepat

sy 1st scan 5mggu tp xnmpk lagi ..then scan another 2 weeks, Alhamdulillah nmpk dh bby n heartbeat bby . skrg dh 30weeks

5w biasa xnmpak lg sis...sy pn sma..6w++ scan dh nmpak heartbeat bby tp atas org..ada xnmpak lg ada yg dh nmpak..

saye 6 weeks baru nampak kantung je.. dokter sarankan scan mase 10 weeks ke atas.. itu pon depand pade org jugak

Saya pun pregnant 5 minggu.. Scan tak nampak apa² langsung.. Think positif mungkin masih terlalu awal..

Awal lagi sis. Sy scan 7w nampak kantung je. Scan 10w dh ada bby n dgr heartbeat. Positif ye sis

Saya scan 4weeks tak nampak lg. Masa 6 weeks scan baru nampak kantung dan dpt dgr jantung.

Sy dlu scan nampak kantung je. Tu pun kecik yang amat. Nampk xnampak je kantung.

Awal lgi...sy scan 6 week pn x nmpk pape...dlm 9 week lpas tu scan bru nmpk kantung...

5y ago

mmg xnmpk apa2 ye..sy scan xnmpk apa2 pun..risau