Boleh puasa atau tidak?

Saya nak bertanya sebab sedikit confuse. Kandungan saya baru berusia 6 minggu, so far saya tak ada alahan yang teruk, hanya rasa loya waktu petang, tapi tak muntah, rasa loya sahaja, dan waktu malam perut saya agak sakit, tetapi hari ni, perut agak pedih. Soalan saya, boleh ke saya teruskan puasa?

1 Balas

Consult dengan Doctor or nurse dulu. They know better. Kalau mereka kata tak perlu, tak payah puasa. Kalau mereka kata perlu puasa, try puasa. But if anything happen in the middle, buka puasa takut jejaskan kesihatan bayi