Okay bila puasa

Hi ibu2 semua, nak tanya.. okay je kan kalau saya teruskan puasa jika tak rasa apa2, saya puasa tapi saya tak rasa loya, tak sakit kepala, tak cramp perut, tak angin, tak rasa nak pitam apa semua tu.. tak perlu berbuka ke? Sbb saya risaukan bby dalam perut, just tanya pendapat baby okay je kan? Risau jugak sbb kita taktau baby dalam perut mcm mna.. First mom 12weeks..

2 Balas

kalau ok InshaAllah takda apa. kalau risau boleh cuba untuk pergi scan tengok perkembangan dia. moga dipermudahkan semuanya ✨

saya pn seme cm awk,first mum 12 weeks n puasa ok.xde rasa rasa ape²..tp bila bce dlm ni rasa risau pulak

1y ago

Itulaa risau jugak sbb tak rasa apa2, baby pun kecik lagi sbb tu tak tau dia okay ke tak.. tunggu khamis ni ada app KK, bru nk tanya nurse dgn doktor. Risau je 🥹🥹