Mencari solusi

Sy alami mual loya muntah alahan teruk pada waktu pagi hingga malam. Paling teruk perut rasa sebu, pedih Ulu hati dan angin yg terlalu banyak. Ada tak cara atasi angin ni. Sy sampai dah buntu xtau nak makan apa sampaikan sy tidur saja dengan perut kosong dan pedih ya amat. Bantu saya 😣

2 Balas

Malam sy makan Veloxin, beli dekat Pharmacy. Xtau org lain mcm mana, kalau sy.. pagi lps bgun sy akan muntah keluarkn angin dulu. Masa gosok gigi mmg akan keluar byk angin tu.. lepas perut kempis lega baru start makan.

3w ago

Haah utk sy mcm tu.. kalau mkn dgn keadaaan perut kembung tu mmg akan muntah balik n loya sgt teruk lps mkn pun. Paling bagus kalau dpt berak jgk pagi2. Kita dh jadi mcm bayi, lps mkn nk kena tepuk burp n buang angin.

gaviscon sis .. try dulu beli yg botol pink