Upt positive tiba tiba negative

Hi saya nak bertanya . Saya sptutnye period 10/11 tapi tak datang period . 2hri sebelum dtg period saya da buat upt kputusan samar2 . 3hri delay period saya test upt pun samar2 jgak tpi dah mula nmpk sikit..sminggu saya delay period line upt saya dah terang..tiba pagi tadi sya buat upt guna clearblue digital dia tulis not pregnant. Mcm mana yee.. saya mengandung atau tidak..tanda2 hamil semua saya ade..breast sakit..loyaa..bdan lemah xlarat rse na demam..kdang cramp dn dkt ari2 saya pun kdang sakit..

1 Balas

Better mcm tu check beta HCG dkt klinik swasta. Selalunya tu lagi tepat.