Baby blues

Saya mungkin berpantang sendiri. Saya risau bosan takde activity. Saya juga risau kalau terkena baby blues 😞

1 Balas

mulai sekarang banyakkan membaca / tonton video pasal proses bersalin, postnatal, uruskan newborn, tenangkan dan tidurkan anak, penjagaan anak, penyusuan dan ilmu didik diri jadi ibu bapa terbaik. Sibukkan diri dgn ilmu yg bermanfaat supaya bersedia menghadapi cabaran baru sbg ibu dan isteri. Jadilah seorang wanita yg berilmu dan didik diri tenang dan ceria, elakkan stress dan risau. penat tau stress dan risau ni

2y ago

A’ah sis. Penat. Tapi sekarang 8bulan pregnant pon stress jugak haha takpe la 💪🏼