Anak usia 13 hari susah tidur

Saya Mommy newbie, anak baru 13 hari susah tidur ptg start kol 2 smpailah malam merengek, lelap kat tgn letak je bertahan 10 minit je teros nangis semula, saya dah lah czer jadi susah kalau nk angkat je, apa cara nak bagi dia tidur yaa, susu dah bagi berak semua dh cek, letih kadang sampai nak nangis layankan

1 Balas

dah try buat teknik 5s, cuddle cure utk tenangkan bayi? props utk bantu bayi tidur cukup tak?