Maaf ,Nak tanya soalan sensetif sikit

Saya minta maaf sgt soalan sy ni agak sensetif . Saya baru je berapa bulan kahwin . Saya nak tanya , kod2 ada yang tahu ? . Saya bila bersama dengan suami . Tak lama lepas tu msti akan terasa nak buang air kecik . Walaupun sebelum em2 tak rasa pun nak ke tandas atau da prgi tandas awal2 . Tetap akan rasa nak ke tandas ? . Kadang hampa juga suami bila saya suh dia bhnti kejap .Em Saya kenapa ye ? Sebab sebelum ni takda pula , lepas gugur haritu je kena .

7 Balas

Penah dgr "squiting" tak?. Kalau rase nk kencing mase bersama tu.. mmg normal. Tu la tanda kita klimaks.. ade sesetengah wanita bile klimaks akan keluarkan "air" tersebut.. basah la tilam tu.

kalu sis x stop buat x kencing pun sbnarnya....truskan aje...mmg ade rasa cmtu bila btul2 kena tepat kat bhgian yg kuat ransangan seks...sy ade trbaca kat majalah wanita

Sy pun mcm tu juga . Prgi urut pun mcm tu juga tpi sy rsa mcm tu sbb sblm ni doktor masukkan wayar tmpt lubang kencing 2thun lps .. sy pun xthu knpe jdi mcm tu ..

Mungkin sis ade masalah tulang pelvic kot , sebab ciri2 masalah tulang pelvic kencing yg tak boleh tahan . ada post the asian parent share sebelum ni

tu tanda2 sis akan klimaks😉😉 mmg mcm tu normal.. klau truskn kompom air tu kluar.. kdang2 bkn air tp sjenis cecair mcm air mani laa kiranya..

Senaman kegel sis.. Rajin buat. Rasanya saluran kencing tu lemah.. Slalu kemut²kan bbrp saat. Exercise, nnt ok la tu..

Boleh try berurut sis. Buat senaman kegel jugak.