Tak tahu la soalan ni lawak atau tak

Nak tanya la Ibu Yang handle Anak sendiri pergi checkup tak bawak stroller or carrier? How eh if tetiba Ibu Sakit perut memulas? Nk ke tandas? Cane dengan Anak? Kalau Kt klinik desa ok lagi Sebab kecik, nurse tlg tgkkan kejap. Ni KK jenis semua busy. Soalan ni kerap sgt berlegar Kt kepala sbb saya ni jenis Pagi nk ke tandas je

2 Balas

Sy amek masa appointment tu lewat sikit kol 10pg ke atas atau amek sesi petang.. Pagi2 sy settlekan apa yg patut dulu.. Pergi hspital sy prefer bawak stroller..

better carrier