mengandung lagi

Saya mengandung lagi selepas 4 bulan melahirkan anak . Apakah risiko nya? Bercampur baur perasaan

36 Balas

Ada kwn sya mcm sis..pdhal ank dia czer n dia prgnt blk..tp syukur alhmadullilah smuanya baik2 sja..pkir yg baik2 sja sis..Allah bgi rezeki bby g sbb dia tau sis mmpu jga..smoga diprmudahkn ya sis..jgn strees2 lh..kzen sya umur blm cecah 30 ank sdh 8 org..smuanya bslin normal..dia ckp bla kta ikhlas nakkan bby tu allah akn prmudakn kn sgal urusan..