6week mengandung normal ke keluar keputihan yang agak banyak ??

Saya mengandung kali ini keputihan saya banyak keluar , normal ke macam itu yea ??? tapi keputihan yang jenis bukan berbau dan bercolour .. siapa macam saya ? boleh tahu mummy ² smua buat mcm mana utk hilangkan keputihan itu time mgdung ini ..

2 Balas

Boleh check dgn doktor kot perlukan ubat, mungkin jangkitan kulat ke apa ke. Sambil tu kurangkan yg manis, makan yogurt / minum yakult.

Try makan yogurt original. Kurangkan yg manis2.