adakah itu normal ?

saya mengandung dan sekarang baru 6weeks , saya tak lalu sgt sgt makan nasik , langsung takmakan.. sbb betul2 taklalu ... saya nak tanya , sampai bila saya akan taklalu nasik ? dan saya selalu rasa nak muntah . hari2 nk muntah , mkn sikit nk muntah , mkn itu sikit nak muntah 😭 mcm mna nk buat ?????

1 Balas

Normal... Sy pun sama... Xtau nak makan apa. Cuba try makan buah.. Kunyah gula2. Doc suggest beli air vitamin kat KK Mart @99 speedmart. To keep hydrated. Tu sama mcm drip kt hosp